Mementónak meghagyom
2016. szeptember 12. írta: jwavocat

Mementónak meghagyom

Teljes szívemből sajnálom, de alávaló és sunyi támadás célkeresztjébe kerültem. Nem ismerem ennek a feldolgozásának és a kezelésének a módját. Én még elviselném valahogy, de nem akarok más kontójára bátor lenni. A jt-exjt blogszférában sajnos van olyan sunyi g.ciláda, nem is egy, akik kétkedőnek mutatják magukat, de valóságban a szervezet söpredékeinek dolgoznak.

hangedman.jpg

Ők indítottak egy összehangolt, nagyon sunyi támadást. Ennek egyik részeként előadták mennyire nagy szükségük van egy kis segítségre. Ami a találkozón történt, csak mások védelme miatt nem írom le. Ezzel azonos időben elkezdték a kis hülye segédakcióikat.

Ez is azt mutatja, szükség van a blogon közreadott információkra, ha a söpredék és a sunyi kutyahada ennyire fél tőle.

Azt ugyan nem engedem, hogy miattam másoknak legyen baja, de ezzel nem fejeztük be! Nem tudjátok kivel kezdtetek! És akik benne vannak, egyformán felelősek, nincs és nem lesz helye utólagos mentegetőzésnek. Ha ma g.ciláda vagy, holnap is az leszel, nekem nem fogsz tudni magyarázkodni.

A bejegyzéseknek sajnos el kell tűnniük, mert meg kell védjek másokat. Köszönöm az érdeklődést, a látogatásokat és a kommenteket. Remélem az elkezdett beszélgetéseket majd valahol máshol tudjuk folytatni. Előbb azonban ezeket a sunyi szemétládákat el kell távolítani!

A bejegyzés trackback címe:

https://jwavocat.blog.hu/api/trackback/id/tr6711700381

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sefatias · http://sefatias.blog.hu 2016.09.12. 21:24:37

Gondoltam megnézem a blogokat, és már semmit se találtam. Ez a támadás nekem fura. Miért támadtak meg, mivel? Ha nem baj, én kételkednék. Szerintem egy kicsit túl van spilázva. Mi baja lenne akárkinek a posztjaidból? Írtál neveket?

Aranyosi 2016.11.02. 21:48:33

@sefatias: Szintén ez a véleményem. Ugyan mi baj lenne!

Csakegyember · http://jehovatanuikozepeskeleteuropaban.blog.hu/ 2016.12.21. 09:21:01

Én azt hittem a szervezet orrolt be .....mikor valaki az mondta, hogy le kellett venned a posztokat...Nem tudom mi lehet a háttérben, de érdekelne ...
Esetleg egy posztot közétenni...a történtek pl, állatvilágba való helyezése által, mert látom a használt szóhasználatból, hogy nagyon komolyan kikezdett a dolog..

jwavocat 2017.04.07. 06:24:13

@Csakegyember: Kedves Csakegyember! Tudod van valami, ami rohadt módon idegesített a gyülekezetben is és nehezen dolgozom fel amikor kint találkozom ezzel. Az, amikor azt vonják kétségbe amit megélek!
A posztokból azonosíthatóvá váltak emberek, vezető pozícióban lévők. Nem ujjongtak... Ezért kell az újratervezés.

Aztán itt a kommentek között a két hozzászólás. Aranyosi: "Ugyan mi baj lenne!" És Sefatias, akitől nem vártam volna: "Gondoltam megnézem a blogokat, és már semmit se találtam. Ez a támadás nekem fura. Miért támadtak meg, mivel? Ha nem baj, én kételkednék."
Ezek pont azok, amiket nem vártam volna! A gyülekezetben tűrtem, mert állítólag én léptem be. Ezt a stílust és ezt az arcátlanságot itt már nem kell tűrnöm!

Ezeken felháborodva nem tettem közzé az újraszerkesztett posztokat. Gondoltam majd segítenek sokaknak, kommentekben lesznek hasznos kiegészítések, azonban ilyen közegben nekem nincs semmi keresnivalóm.

nicku · http://kharapisztisz.blog.hu/ 2017.04.10. 07:38:03

@jwavocat: Szerintem csak nem értik milyen helyzetben vagy, ezért írták azt, amit. Pedig közzétehetnéd a posztokat, sokaknak tudnál vele segíteni.

jwavocat 2017.04.10. 21:42:44

@nicku: Kedves Nicku!

Én ezt írtam: 'Ami a találkozón történt...' valamint 'alávaló és sunyi támadás célkeresztjébe kerültem. Nem ismerem ennek a feldolgozásának és a kezelésének a módját'

Sefa erre ezt: "Gondoltam megnézem a blogokat, és már semmit se találtam. Ez a támadás nekem fura. Miért támadtak meg, mivel? Ha nem baj, én kételkednék."

Aranyosi pedig: "Ugyan mi baj lenne!"

Ez nem értetlenség, hanem az a fajta mindent kétségbe vonó, okoskodó, fontoskodó szellem amitől elmenekültem a gyülekezetből. Csak tudom mit éltem meg vagy nem??????????

2017.04.15. 14:41:37

@jwavocat:
Nekem volt szerencsém végigolvasni anno a posztjaidat, és szerintem egy hiánypótló anyagot tettél le az asztalra. Nem tudom, hogy hányan olvasták el, de biztos sokan. Érteni vélem a felháborodásodat, de most két kommentelő értetlenkedése miatt ne tedd újra közzé? Ha túl vagy a bentről jövő akción, és át is írtad az anyagot (nekem ez jön le), ne akadj fel ezen a szavakon. Persze nem akarok megmondóember, vagy Petrocelli lenni, de nekik nem volt bizonyára hasonló tapasztalatuk. Megjegyzem nekem sem, de eszem ágában nem lenne kételkedni a te tapasztalatodban. Szóval szeretném, ha még egyszer átgondolnád ezt, mert értékes az anyagod.

sefatias · http://sefatias.blog.hu 2017.04.16. 18:14:56

Kedves @jwavocat: !

Megértem a felindulásodat, főleg ha igazad van. de ha nem haragszol, én olyan ember vagyok, aki nem hisz el valamit csupán azért, mert le van írva. Nem hiszem, hogy különös az, ha valaki nem hisz el valami olyasmit, amiről semmit nem tud, valaki olyantól, akiről semmit nem tud. Mivel a posztjaidat nem olvastam, ezért semmilyen támpontom nincs a bizalomra irántad. Azt viszont tudom, hogy a posztban megemlített támadás ereje csak akkor lehet nagy, ha támadható, zsarolható vagy. Mivel nekem is vannak olyan posztjaim, amelyeknek a szereplői beazonosíthatóak, ezért átérzem, hogy milyen lehet erről írni. Ám én nem vagyok támadható, zsarolható, és ezért engem nem is támad senki.

szóval én fenntartom magamnak a jogot, hogy kétségbe vonjak valamit, ami kétségbe vonható, és tisztelettel megadom a lehetőséget neked, hogy igazold az állításaidat. Nem hiszem, hogy ebben van bármi, ami rosszindulatúnak tekinthető. És bár valóban hajlamos vagyok az okoskodásra, a fenti kommentem nem az volt. És nincs is mögötte rosszindulat.Csupán jogos kételkedés

a századik juh 2017.08.25. 17:20:12

Én a te írásaid és tanácsaid alapján járok el, és mindeddig tökéletesen bevált, habár az Aranyos vének zúgnak a falam alatt, de mindezidáig minden alkalommal nagyot koppantak. Rendkívül értékes írásgyűjteményed van, melynek tanácsai szerintem segítenek abban,hogy az ember fiával-lányával ne szórakozhasson mindenféle jöttment "bíró", meg "pap", meg önjelölt ítéletvégrehajtó. Nekem segített a higgadt átgondolásban, köszönet érte!

Megértem, hogy sokaknak nem tetszett, de szerintem ez a gyűjteményed sokaknak segítene, fontold meg, ha kérhetlek, hogy visszateszed.

Köszönöm.
süti beállítások módosítása